top of page

Hvem er jeg?

En dame i sin beste alder! Som er opptatt av balanse, glede og vekst. Bare elsker å male!

U t s t i l l i n g e r 

Jeg hoppet før jeg var 100% klar!  Jeg synes det er spennende å gå ut av min komfortsone.

Når jeg startet å male i 2019 tenkte jeg aldri på at mine malerier skulle på noen utstilling.  Men plutselig i januar 2020 sto jeg i min første utstilling på en cafe i Ås. Veldig skummelt, spent viste jeg frem mine malerier.  Folk kom og det ble både salg og gode samtaler. Jeg er utrolig takknemlig for alle som var innom.

Etter dette ble jeg forespurt av Oppegård Janitsjar om å stille ut mine malerier ved deres nyttårskonsert.  Da hoppet jeg igjen, og ble veldig smigret og glad for forespørselen. Så kom en forespørsel fra Vaksinesenteret i Nordre Follo, de ønsket at folk skulle ha noe pent å se på når de fikk sin vaksine. Jeg har vært med på Kunst i Follo, og utstilling hos Baker Nordby på Myrvoll. Neste store prosjekt er utstilling i Fredrikstad på

Galleri 1845. Det blir både gøy og spennende :)   

M a l e r i e r

I 2019 hadde jeg flere utfordrende situasjoner og en del stress. Jeg hadde behov for å finne indre ro og koble av. Jeg tar mange mobilbilder i naturen, så jeg ble nysgjerrig på om jeg kunne skape et maleri inspirert av naturen. Trodde ikke det skulle bli noe å henge på veggen, men folk rundt meg synes de var fine, og det var veldig overraskende og veldig hyggelig. Dette ga meg glede, inspirasjon og godfølelsen, derfor håper jeg at mine malerier kan spre glede til andre. Jeg kjente at den kreative delen av meg hadde ligget i dvale.

 Jeg har fylt på med malekurs hos LeneA og Kristin Oksavik, og de har lært meg mange spennende teknikker og gitt meg mye inspirasjon. 

Har gjennomført et 1/2 år med kunststudiet ved Nydalen Kunstskole.

 

M a l e k u r s

Jeg har et samarbeid med Tegne.no og Tegneskole.no, der holder jeg onlinekurs og fysiske kurs i akrylmaling og bruk av struktur. Det er veldig gøy å inspirere og lære bort, slik at du også kan få malegleden og oppleve den magiske roen. Jeg elsker å se folks glede og mestring når de maler. Har du lyst å være med på kurs å lære, leke og få glede?

Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.  

E r f a r i n g

Jeg har i mange år jobbet med markedsføring i Jernia, der fikk jeg jobbe med dyktige folk i reklamebransjen og fotografer. Etter 25 år i bransjen ønsket jeg gjøre noe nytt, jeg hoppet av og startet ankafoto. Jeg kjente at jeg også ville noe mer i mitt liv, men visste ikke hva. Jeg trodde heller ikke at jeg kunne gjøre noe annet enn det jeg hadde gjort i 25 år! Jeg tok noen coach timer og fikk sortert tankene og fikk klarhet. Et møte med en spesiell person gjorde at jeg bestemte meg for at jeg ville jobbe med mennesker på flere plan. Jeg tok en NLP Master coach utdanning over 4 år, og jobber også som coach og jobbkonsulent i dag. :-)

F o t o g l e d e

Jeg har i mange år hatt fotointeresse. Det gir meg stor glede å fotografere mennesker som ønsker å ta vare på betydningsfulle dager. Det å møte forskjellige mennesker beriker livet.

Fotodagen er alltid like spennende, blir det sol, regn eller overskyet! 

Det å møte mennesker som har en stor dag i sitt liv, er en egen følelse, de er stolte, glade og spente.

G r u n d e r e f o t o g r a f e r i n g

Jeg synes det er spennende å møte grundere, høre om deres firma og hva de brenner for. Når de ønsker å friske opp sin nettside, er det viktig at de får gode bilder. Jeg synes det er viktig at alle får en god opplevelse foran kameraet, at man slapper av og har det gøy,

da blir bildene mest naturlige. 

IMG_0054.jpg
Contact
bottom of page