Hvem er jeg?

En dame i sin beste alder! Som er opptatt av balanse, glede og veskt. Bare elsker å male.

Jeg har i mange år jobbet med markedsføring i Jernia, der fikk jeg jobbe med dyktige folk i reklamebrasnsjen og fotografer. Etter 25 år i bransjen ønsket jeg gjøre noe nytt, jeg hoppet av og startet ankafoto. Jeg kjente at jeg også ville noe mer i mitt liv, men visste ikke hva. Jeg trodde heller ikke at jeg kunne gjøre noe annet enn det jeg hadde gjort i 25 år! Jeg tok noen coach timer og fikk sortert tankene og fikk klarhet. Et møte med en spesiell person gjorde at jeg bestemte meg for at jeg vil jobbe med mennesker på flere plan. Jeg tok en NLP Master coach utdanning over 4 år, og jobber også som coach og jobbkonsulent i dag. :-)

F o t o g l e d e

Jeg har i mange år hatt fotointeresse. Det gir meg stor glede å fotografere mennesker som ønsker å ta vare på betydningsfulle dager. Det å møte forskjellige mennesker beriker livet.

Fotodagen er alltid like spennende, blir det sol, regn eller overskyet! 

Det å møte mennesker som har en stor dag i sitt liv, er en egen følelse, de er stolte, glade og spente.

G r u n d e r e

Jeg synes det er spennende å møte grundere, høre om deres firma og hva de brenner for. Når de ønsker å friske opp sin nettside, er det viktig at det blir den stilen de ønsker. Jeg synes det er viktig at alle får en god opplevelse foran kameraet, at man slapper av og har det gøy, da blir bildene mest naturlige. 

M a l e r i e r

I 2019 hadde jeg flere utfordrende situasjoner og en del stress. Jeg hadde behov for å finne indre ro og koble av. Jeg tar mange mobilbilder i naturen, så jeg ble nysgjerrig på om jeg kunne skape et maleri inspirert av naturen. Trodde ikke det skulle bli noe å henge på veggen, men folk rundt meg synes de var fine, og det var veldig overraskende og veldig hyggelig. Dette ga meg glede, inspirasjon og godfølelsen, derfor håper jeg at mine malerier kan spre glede til andre.

 Jeg har tatt malekurs hos LeneA og Kristin Oksavik, og de har lært meg mange spennende teknikker og gitt meg enorm inspirasjon og maleglede.

Jeg kan holde på i timesvis! Flere tuber maling og lerret har det blitt.

 

Jeg hoppet før jeg var 100% klar! Gikk ut av komfortsonen, og sa JA til å ha min første UTSTILLING på Ås stasjon i januar og februar 2020. Etter dette ble det også utstilling i oktober, november og desember 2020. Så ringte en fra Oppegård Janitsjar og lurte på om jeg kunne stille ut mine malerier ved deres nyttårskonsert 2021. Da hoppet jeg igjen, og ble veldig smigret og glad for at de spurte. Nå ble denne konserten i januar flyttet til mars 21, pga Corona. Men jeg gleder meg veldig til denne utstillingen.

 

© 2023 by Ceramic-Studio. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon